Usluge

Rezanje vodenim mlazom

Rezanje vodenim mlazom

Rezanje vodenim mlazom je metoda rezanja koja koristeći energiju vode velike brzine i visokog tlaka služi za rezanje vodom gotovo svih materijala bez topline što je iznimno važno za materijale koji su u kasnijoj fazi namijenjeni toplinskoj obradi.

Vodeno rezanje je beskontaktni oblik obrade, a rezultat su dijelovi izrađeni s izuzetnom preciznošću i glatkom površinom rezanja bez troske ili zona zahvaćenih toplinom, a manja je potreba za naknadnom obradom. Vrsta rezanja pomoću vodenog mlaza primjenjiva je za rezanje mekih materijala, a miješanjem abrazivnih materijala u mlaz vode povećava se snaga rezanja i moguće je rezati tvrde i laminirane materijale. U teoriji jednostavan proces, ali u praksi napredna tehnologija rezanja.

Želim ponudu

Pošaljite upit za ponudu ili zatražite informaciju... Ukoliko Vam je potrebna okvirna ponuda, ispunite kontakt formu sa što više detalja o potrebama vašeg projekta, a mi ćemo se potruditi da Vam se javimo u što kraćem mogućem roku.

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »