O nama

O nama

U vrijeme kada proizvodnja mnogima predstavlja velik izazov, postoje i oni svijetli primjeri koji svjedoče kako je uz ispravan pristup, strpljivost i ulaganje u znanje i tehnologije moguće uspjeti.

Jedan od tih primjera je i uspješna povratnička priča tvrtke Experio d.o.o. Nije toliko bitno govoriti o posebnim trenutcima poduzetničkog prosvjetljenja, nego o svemu što prethodi samoj ideji koja je na koncu dovela do uspjeha, a to je samozatajni rad i trud u inozemnim korporacijama, gdje je sadašnji direktor tvrtke Robert Stanić bio poveden mišlju da treba žaliti samo za neiskorištenim prilikama. Za sve ostalo valja se potruditi i uspjet ćete. U tome je svakako važna potpora obitelji, prijatelja i mentora koji su nas hrabrili u trenucima straha i neuspjeha te dali vjetar u leđa pravoj ideji.

Povratkom iz Njemačke 2008. godine Robert Stanić je zajedno s gospodinom Kurtom Bauschom osnovao poduzeće za projektiranje i izradu alata pod nazivom Bausch-Stanić. Obojica su bila ponukana iskustvom stečenom na međunarodnim tržištima i znali da je došlo vrijeme da prošire ponudu proizvoda i usluga – počeli su tražiti primjeren prostor za rad.

Kako bi organizacija bila učinkovita i kako bismo zadovoljili sve potrebe kupca, početkom 2016. godine uveli smo međunarodne norme ISO 9001 i 14001 u namjeri što boljeg upravljanja kvalitetom.

Proširenjem tržišta i dobrim prihvaćanjem proizvoda kao i svakodnevnim povećanjem narudžbi povećao se vremenom i broj zaposlenih. Danas, kada je nezaposlenost gorući problem uglavnom među mlađom populacijom, primjer poduzetnika Roberta Stanića i među njima potiče želju da krenu tim stopama ili da se pridruže poduzeću Experio d.o.o. Politika ovog poduzeća je sveobuhvatna briga za svoje zaposlenike, njihovu motivaciju i profesionalni razvoj, jer ljudi su najvrjedniji potencijal jednog poduzeća i važni za uspjeh istog. 

Želim ponudu

Pošaljite upit za ponudu ili zatražite informaciju... Ukoliko Vam je potrebna okvirna ponuda, ispunite kontakt formu sa što više detalja o potrebama vašeg projekta, a mi ćemo se potruditi da Vam se javimo u što kraćem mogućem roku.

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »