O nama

O nama

Tvrtka Experio d.o.o. osnovana je 2012. godine te je svoju priču započela pružanjem usluga planiranja, projektiranja, a nešto kasnije i usluge strojne obrade metala. Razvoj proizvoda planiranjem i projektiranjem je nužan za održanje ili povećanje konkurentnosti na tržištu. Kombinacijom stručnog i ambicioznog tima i suvremene računalne tehnike,  rješavaju sve vrste problema kupca prilikom razvoja ili optimiziranja proizvoda.

Kako bi organizacija bila učinkovita te kako bi zadovoljili sve potrebe kupca, početkom 2016. godine tvrtka Experio uvela je međunarodne norme ISO 9001 i 14001 u namjeri što boljeg upravljanja kvalitetom.

Osim ulaganja u moderne tehnologije, tvrtka Experio ulaže u obrazovanje i stručnost svojih djelatnika, što je ključno za postizanje visoke kvalitete usluga i proizvoda.

Nakon nekoliko godina uhodanog rada u uslužnom sektoru, tvrtka se odlučila upustiti u novi izazov; Razvoj i izrada specijalnih sustava i strojeva od ideje do završnog proizvoda kao što su univerzalni strojevi za pakiranje reznih produkata na standardnu EUR paletu, laseri za graviranje metalnih površina  te izrada raznih vrsta transportnih traka za transport produkata od stroja sve do kontrole ili pakiranja.

Upotrebom renomiranih proizvođača pneumatskih i elektro elemenata postižu visoku kvalitetu i dugotrajnost strojeva. Novo razvijeni sustavi se implementiraju u proizvodni pogon kupca uz adekvatnu obuku djelatnika i podršku u fazi uvođenja u proizvodni proces. Njihova fleksibilnost omogućava sudjelovanje kupca u svim fazama provedbe projekta.

Danas tvrtka Experio ima  30 zaposlenika te niz uspješno izrađenih specijalnih sustava i strojeva, koji su njihovim klijentima omogućili veliku uštedu vremena u proizvodnji.

Experio u budućnosti planira dodatno usavršiti svoje specijalne sustave i strojeve te će vas možda iznenaditi još nekim novim proizvodima.

Želim ponudu

Pošaljite upit za ponudu ili zatražite informaciju... Ukoliko Vam je potrebna okvirna ponuda, ispunite kontakt formu sa što više detalja o potrebama vašeg projekta, a mi ćemo se potruditi da Vam se javimo u što kraćem mogućem roku.

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »