Politika kvalitete

Na osnovi donesene odluke o implementaciji zahtjeva međunarodnih normi ISO 9001:2015 i ISO 14001:2015 u postojeći sustav kvalitete i okoliša, direktor poduzeća Experio d.o.o. , Robert Stanić,  definirao je slijedeću politiku kvalitete i okoliša:

 

 

POLITIKA KVALITETE I OKOLIŠA

 

  • Usklađivanje unutarnjih procesa, u području strojne obrade svih vrsta materijala, te unapređivanje istih kako bi bili u stanju u potpunosti ispuniti zahtjeve, potrebe i očekivanja naših kupaca i u konačnici provoditi  neprekidno unapređenje tih procesa na rutinski način. 

 

  • Sve izvedene aktivnosti i procese obavljati visoko profesionalno i u duhu dobrih pravila struke . S tim ciljem, svaki djelatnik dužan je profesionalno i odgovorno izvoditi zadani zadatak.

 

  • Edukaciji djelatnika po pitanju kvalitete i okoliša posvećena je posebna pozornost, s ciljem neprestanog napretka i razvoja, a u svrhu ispunjavanja i najsloženijih zahtjeva i poslova. Isto tako, čimbenik – čovjek, stavljen je  ispred svih utjecajnih faktora.

 

  • Prema dobavljačima održavamo profesionalne i partnerske odnose i to po pitanjima koji su od primarne važnosti za poslovanje i ispunjavanje potreba naših kupaca, a pri čemu su to: kvaliteta, cijene, rokovi isporuke te odnos prema okolini.

 

  • U svojim aktivnostima i procesima analiziramo sve aspekte okoliša te ocjenjujemo njihov značaj i  utjecaj na okoliš. Za značajne aspekte zaštite okoliša izrađuju se adekvatni planovi i programi, te se prati Zakonska regulativa i poduzimaju se aktivnosti na usklađivanju sa obavezama.

 

  • U provedbi procesa rada i kompletnog poslovanja tvrtke uključujemo opredjeljenje za trajno poboljšanje sustava kvalitete i okoliša, te sprečavanja onečišćenja.

Želim ponudu

Pošaljite upit za ponudu ili zatražite informaciju... Ukoliko Vam je potrebna okvirna ponuda, ispunite kontakt formu sa što više detalja o potrebama vašeg projekta, a mi ćemo se potruditi da Vam se javimo u što kraćem mogućem roku.

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »