EXPERIO d.o.o. provodi projekt „RAZVOJ STROJA ZA KONTROLU KVALITETE I STROJA ZA PALETIZACIJU U AUTOMOBILSKOJ INDUSTRIJI“  OZNAKA PROJEKTA: KK.01.2.1.02.0062

Svrha projekta je jačanje inovativnosti i međunarodne konkurentnosti EXPERIO doo, Slavonski Brod razvojem novih inovativnih proizvoda, stroja za kontrolu kvalitete i stroja za paletizaciju proizvoda u automobilskoj industriji, kao rezultat IRI aktivnosti u okviru provedbe suradničkog istraživanja Experio doo i Strojarskog fakulteta u Slavonskom Brodu.

Realizacija projekta će doprinijeti povećanju prihoda, izvoza, dobiti te jačanju pozicije EXPERIO doo na EU tržištu.

Realizacija projekta će doprinijeti i jačanju istraživačkih kapaciteta Experio doo i Strojarskog fakulteta u Slavonskom Brodu, te poticanje njihove učinkovite suradnje u provedbi ciljanih ulaganja u IRI aktivnosti u TPP Promet i mobilnost.

  • Ukupna vrijednost projekta: 7.329.205,57 kn,
  • Ukupno prihvatljivi troškovi: 6.492.575,65  kn,
  • Bespovratna sredstva  EU: 4.727.236,96 kn,
  • Razdoblje provedbe projekta: 16.12.2020. – 31.08.2023.
  • Kontakt osoba: Robert Stanić, direktor
  • Poveznice: www.strukturnifondovi.hr 

Želim ponudu

Pošaljite upit za ponudu ili zatražite informaciju... Ukoliko Vam je potrebna okvirna ponuda, ispunite kontakt formu sa što više detalja o potrebama vašeg projekta, a mi ćemo se potruditi da Vam se javimo u što kraćem mogućem roku.

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »