Želim ponudu

Ukoliko Vam je potrebna okvirna ponuda, ispunite kontakt formu sa što više detalja o potrebama vašeg projekta, a mi ćemo se potruditi da Vam se javimo u što kraćem mogućem roku.

Zatražite ponudu

Pošaljite upit za ponudu ili zatražite informaciju...

Klikom na gumb “Pošalji” pristajete da strane navedene u Izjavi o zaštiti privatnosti obrađuju i koriste vaše osobne podatke u navedene svrhe i da vas smiju kontaktirati putem kanala koje ste sami naveli.

Potvrđujem da sam obaviješten da se radi o dobrovoljnom davanju osobnih podataka te da imam pravo u potpunosti ili djelomično odustati od dane privole i zatražiti prestanak daljnje obrade svojih osobnih podataka. Potvrđujem da sam upoznat sa sljedećim pravima iz Zakona o zaštiti osobnih podataka:

  • Pravo na pristup podacima koje uključuje pravo na uvid u evidenciju zbirke osobnih podataka te pravo na uvid u osobne podatke sadržane u zbirkama osobnih podataka koji se odnose na mene te na njihovo prepisivanje kao i pravo na ispis podataka o tome tko je i za koje svrhe i po kojem pravnom temelju od poslodavca dobio osobne podatke koji se odnose na mene.
  • Pravo na dopunu, izmjenu ili brisanje osobnih podataka ako su osobni podaci nepotpuni, netočni ili neažurni ili ako njihova obrada nije u skladu s propisima.
  • Pravo na podnošenje pritužbe poslodavcu ili Agenciji za zaštitu osobnih podataka ako smatram da su mi povrijeđena prava zajamčena propisima o zaštiti osobnih podataka.
  • Pravo na uskratu suglasnosti za obradu osobnih podataka u svrhe marketinga i izravne promidžbe koja uključuje pravo da u svakom trenutku mogu odustati od dane privole za obradu podataka u navedene svrhe.

Ispravak podataka, obavijest o odustanku od dane privole za obradu osobnih podataka ili obavijest o uskrati suglasnosti za obradu osobnih podataka u svrhe marketinga i izravne promidžbe dužni ste dostaviti u pisanom obliku na adresu trgovačkog društva ili elektroničkom poštom službeniku za zaštitu osobnih podataka.

Želim ponudu

Pošaljite upit za ponudu ili zatražite informaciju... Ukoliko Vam je potrebna okvirna ponuda, ispunite kontakt formu sa što više detalja o potrebama vašeg projekta, a mi ćemo se potruditi da Vam se javimo u što kraćem mogućem roku.

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »