Usluge

Projektiranje i razvoj

Projektiranje i razvoj

Zalažemo se za razvoj tehnologija i proizvoda s ciljem rasta te kako bismo na tržište donijeli nove inovativne proizvode. Omogućavamo istraživanja i razvoj ideja klijenata i podržavamo zahtjeve klijenta u svim fazama razvoja novih proizvoda: od ideje, razvoja prototipa, proizvodnje pa do montaže i testiranja.

Neki od uspješno realiziranih projekata su:

  • montažni procesi
  • stroj za ispuhivanje,
  • transportna linija sa sustavom za sortiranje i odvajanje proizvoda,
  • sustav za paletiziranje
  • stroja za lasersko označavanje
  • sustav za spajanje

 Svi projekti realizirani su na obostrano zadovoljstvo partnera i dobra su osnova za proširenje palete proizvoda tvrtke Experio.

Ako želite zadržati i unaprijediti konkurentnosti na tržištu nužno je znati razviti i optimizirati proizvod, a za to je potreban stručan tim i suvremene računalne tehnike. Mi stoga ulažemo u stručno obrazovanje tima i nabavljamo tehnologije koje su se potvrdile na tržištu, kako bismo skratili vrijeme realizacije Vaše ili naše ideje i time povećali produktivnost. Otvoreni smo za sve vrste komunikacije kako bi naše konstrukcijsko rješenje u potpunosti zadovoljilo želje i potrebe klijenta.

Sve što naši klijenti trebaju učiniti je definirati svoje želje i potrebe, sve ostalo znamo i umijemo mi - Experio tim. Prema podacima i smjernicama koje dobijemo od Vas projektiramo, izrađujemo i implementiramo sustave i strojeve. Time Vam štedimo vrijeme i novac, jer radimo ono u čemu smo dobri i preuzimamo od Vas dio posla koji je naša svakodnevica. Također možemo za Vas analizirati i kontrolirati dinamiku projekta i ponuditi stavke pojedinačno – izvan sustava i postrojenja. 

Želim ponudu

Pošaljite upit za ponudu ili zatražite informaciju... Ukoliko Vam je potrebna okvirna ponuda, ispunite kontakt formu sa što više detalja o potrebama vašeg projekta, a mi ćemo se potruditi da Vam se javimo u što kraćem mogućem roku.

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »