Usluge

CNC Glodanje

CNC Glodanje

CNC glodanje je postupak mehaničke obrade materijala odvajanjem čestica rotirajućim alatom – glodalom, a primjenjuje se za obradbu ravnih, zakrivljenih i profiliranih ploha te za izradbu utora, žljebova, zupčanika, navoja i slično. Tijekom operacije obrade glodanjem alati se automatski izmjenjuju što omogućuje brzo i učinkovito izvođenje operacija rezanja. CNC glodalice mogu se pohvaliti kompatibilnošću sa širokim rasponom materijala.

Primjena CNC glodalica omogućuje izradu dijelova točno prema specifikaciji, a budući da rade na osnovu računalne upute eliminira se mogućnost ljudske pogreške uobičajene korištenjem strojeva s ručnim upravljanjem.

Želim ponudu

Pošaljite upit za ponudu ili zatražite informaciju... Ukoliko Vam je potrebna okvirna ponuda, ispunite kontakt formu sa što više detalja o potrebama vašeg projekta, a mi ćemo se potruditi da Vam se javimo u što kraćem mogućem roku.

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »