Usluge

3D mjerenje

3D mjerenje

3D koordinatno mjerni uređaj posjeduje široki raspon mjernih područja te se primjenjuje za precizno prikupljanje i prikazivanje podataka koji predstavljaju inpute u projektiranju novih i unaprjeđenju postojećih proizvoda.

Uređaj za 3D mjerenje opremljen je osjetilnim sondama i sondama za skeniranje što daje rezultate visoke kvalitete u kratkom vremenu, posebice na složenim konturama – 3D mjerenje kombinira preciznost s brzinom, osiguravajući visoku točnost. S više podataka, mjerna nesigurnost je smanjena, a ponovljivost mjernog procesa povećana osiguravajući veće povjerenje u rezultate.

Želim ponudu

Pošaljite upit za ponudu ili zatražite informaciju... Ukoliko Vam je potrebna okvirna ponuda, ispunite kontakt formu sa što više detalja o potrebama vašeg projekta, a mi ćemo se potruditi da Vam se javimo u što kraćem mogućem roku.

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »