Naši projekti

EU projekti – E-Impuls

EU projekti – E-Impuls

Naziv projekta: Impuls za 3D konkurentnost.

S Projektom "Impuls za 3D konkurentnost" poduzeće EXPERIO doprinosi jačanju konkurentnosti mikro i malih poduzetnika u metaloprerađivačkoj industriji. Svrha projekta je povećati konkurentnost poduzeća Experio unaprijeđenjem faze projektiranja i kontrole kvalitete u djelatnosti obrade metala što direktno doprinosi ostvarenju Specifičnog cilja 3D Poboljšani rast i razvoj MSP na domaćem i stranim tržištima. Nabav 3D koordinatnog mjernog uređaja omogućit će nam pristup novim tržištima, sklapanje novih poslovnih ugovora, a proizvodni pogon će biti ubrzan.

Trajanje projekta: 01.10.2017. do 01.04.2018.

Ukupna vrijednost projekt: 524.887,50 HRK

Bespovratna sredstva: 300.000,00 HRK

Želim ponudu

Pošaljite upit za ponudu ili zatražite informaciju... Ukoliko Vam je potrebna okvirna ponuda, ispunite kontakt formu sa što više detalja o potrebama vašeg projekta, a mi ćemo se potruditi da Vam se javimo u što kraćem mogućem roku.

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »